art, culture, networks

MUŽ / ŽENA / MÉDIA / 3. – 14.5. 2010 Brno

Monday, 26 April 2010 · by info

3. – 14. 5. 2010, Mínus Trojka
(sklepení pod kavárnou Trojka DPK, Dominikánská 9, Brno).

Muž/Žene/Média = multimédia, dvoupohlavní konfrontace, sex a porno v jednom balíčku heterogenních výstupů. Projekt mapující a reflektující otázky sexuality v konfrontaci s novými médii.

Vystavující umělci: Radim Labuda, Michal Maruška, Mladen Bundalo, Václav Peloušek, Jan Smutný, Vladimír Kudělka, Filin Krug, Petr Jabůrek, Martina Stehnová, Pavel Bažant.

Výstava představí formálně různorodá díla (fotografie, video a zvukové instalace, elektronické skulptury či malbu) jak již známých umělců, tak začínajících tvůrců. Na výstavě uvidíte například držitele ceny Jindřicha Chalupeckého Radima Labudu, který se věnuje především videu jako médiu, nebo Veroniku Bromovou, která si na digitálně manipulovaných fotografiích pohrává se svým nahým tělem. Představí se vám také díla začínajících umělců – studentů brněnské FaVU a pražské AVU.
Projekt doplní doprovodné akce – koncerty (4F, Chernobyl Kolektiv, Miki DiscJockey a další), performance (Fillin Krug) nebo přednášky (např. Jana Horáková, František Kowolowski). Celková skladba vystavujících a vystupujících tak představuje propojení umělecké praxe a vysokoškolské odborné obce.

Projekt pořádá občasné sdružení Multi medialis (MMS) za podpory Ústavu hudební vědy Masarykovy Univerzity a kavárny Trojka, ve spolupráci s platformou Multiplace.

Více informací a aktuální doprovodný program výstavy Muž/Žena/Média na: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=113763215307646&ref=ts

pošli na vybrali.sme.sk

Tags: · , , , , , ,

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment