art, culture, networks

Letné dílny/Čistírna summer workshops

Thursday, 20 August 2009 · by erebom

Letní dílny začínají již tuto neděli!

Letní Dílny Čistírna – týdenní série workshopů, zaměřených nejen na zvukovou a vizuální tvorbu v prostředí Staré čistírny v pražské Bubenči – začínají v neděli 23. srpna v 7 hodin. Na zahajovacím večírku, který otevře koncert německého zvukového umělce Hannese Hoelzla, se budete moci setkat s vedoucími dílen i s dalšími účastníky, obeznámit se s prostorem čistírny a poznat místní temná zákoutí.

Následující den již začínají dílny Relocate Building maďarské formace Besorolas Alatt, Letmý dílo belgického umělce Guy Van Belle, Cyclers pod vedením Hannese Hoelzla, Radio Verité s Johanou Švarcovou a Očka Michala Kindernaye.
Fanoušci softwaru PD se setkají na otevřené PD session a neformální setkání připravuje i okruh lidí kolem festivalu Next a časopisu ¾, kteří působí pod hlavičkou sdružení Atrakt Art. V úterý a ve středu pak začínají workshopy Tubullar Bells pod vedením Isjtara Vandebroecka z Belgie, Sonification – Canalization Michaela Delii a Mobile-hack-day a Supersimple Robots Stefanie Wuschitz.
Na každý večer připravujeme doprovodný program, v pondělí 24. 8. to bude koncert Jack Jack featuring AA, v úterý přednáška Michala Cába s názvem Estetika selhání a promítání podvodních videí z dílny Očka. Ve středu 26.8. budete moci uvidět a poslechnout si výsledky workshopů Radio Verité, Relocate Building a Cyclers. Ve čtvrtek se představí improvizační duo Impopaar ve složení Klára Doležálková a Bohdan Bláhovec s množstvím nástrojů, které původně nástroji zřejmě nebyly. V pátek dílny vyvrcholí závěrečnými performancemi zbývajících dílen, pd performancí a živým setem DJ-ské dvojice Mikinikill Djs.
Podrobnější informace a aktualizace naleznete na http://www.yo-yo-yo.org/letni_dilny.html

Vstup na všechny dílny i doprovodné akce je zdarma. Dílny organizuje občanské sdružení yo-yo.
S podporou: International Visegrad Fund, Multiplace, IIM, FAMU, Školská 28, Rádio Wave a kyberia.sk.

pošli na vybrali.sme.sk

Tags:

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment