BlogO MultiplaceNewsletterWikiPodporaPressKontaktLoginEnglish


 
 
 
Itch My Magion feat. Multiplace
07. máj 2011 20.30h, Klub Fléda, CZ_Brno
ZU (IT), Tristen (White, Aim / DE), BIOS (SK), Hallogenerator (SK), Teve (CZ), Kellys (CZ), Click Joe (CZ), G.H.C (UK)
Bumbum Satori
koncert, párty
 
Spojení pokračuje! Multiplace team pravidelně intenzivně evaluuje celotýdenní media-art-maraton na koncertech v klubu Fléda. Letošní Multiplace příspěvek do hustého neodolateného lineupu tvoří slovenská A/V formace Bios, která představí postmetalový remake dokumentárního filmu legendárního režiséra Martina Slivky Voda a práce (1963). Populární šlágry v elektrošou Jakuba Pišeka Hallogenerator zapěje nešťastně zamilovaný robot.


http://www.fleda.cz
BIOS http://www.myspace.com/biosproject
http://vimeo.com/bios/videos
KUBRIEL - HALLOGENERATOR http://www.direkt.sk/kubriel/?s=hg
 


BIOS je audiovizuálny projekt, ktorý vznikol v marci roku 2010. Toto duo tvoria bývalí študenti Fakulty Umeni TU, Ateliéru Grafiky a Experimentálnej tvorby: Boris Sirka (audio) a Jozef Tušan (visual). Koncepčne sa BIOS prikláňa k black metalu, industrialu, drone a dark ambientu, ich vizuálu, coverom, corpsepaintingu, horroru, exorcizmu, gotike.

http://www.myspace.com/biosproject
http://vimeo.com/bios/videos
 
Hallogenerator je multimediálna elektroperformance, nesúca sa v duchu starých šlágrov odetých do zvuku éry 8-bitových počítačov inšpirovaná 386DX Alexeja Shulgina. Vykresluje kontrast medzi digitálnym svetom strojov a biomorfným svetom ludí, kde obe strany sem-tam zlyhávajú a zároveň skórujú v temnej atmosfére nepredvídatelných súvislostí. Je to utopický príbeh starého a neštastne zaľúbeného robota, ktorého nedôverčivo odmieta imaginárne ľudské dievča, čo neverí v schopnosti strojov. Špeciálne pripravený autorský software generujúci zvuk i obraz v reálnom čase beží výhradne na slobodnom software.

http://www.direkt.sk/kubriel/?s=hg
 

 
 
MTP 2008MTP 2007MTP 2006MTP 2005MTP 2004MTP 2003MTP 2002NewsletterWikiPodporaPressKontakt
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Czech Republic License.