13 kubikov
Domovská pôda: Galéria 13m3, 13 kubikov
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Katarína Gatialová (SK)
Matej Bezúch: 01, Akurátni kurátori Sabine Maria Schmidt a projekt 40jahrevideokunst.de, Stranger – workshop jednominútových filmov, Mikroskop 01 záver výstavy Mateja Bezúcha, Skype to: verster_freedom, Choreografia HTML kódu Viera Levitt v diskusii s Ursulou Endlicher
 
13 kubikov je občianske združenie, ktoré rozvíja a podporuje aktivity a výskum v oblasti tzv. nových médií a technológií v kultúrnej a sociálnej sfére.
Nadväzuje na predchádzajúce aktivity galérie/klubu/ideopožičovne BURYZONE, www.buryzone.sk) a združenia BURUNDI, www.burundi.sk), ktoré existovalo ako súčasť priestoru pre súčasnú kultúru - A4 nultý priestor. Cieľmi združenia sú podpora periodických a občasných vydavateľských aktivít inovatívnej povahy, organizovanie výstav, prednášok, workshopov, konferencií a iných podujatí zameraných na kultúru a umenie nových médií ako aj vytvorenie špecializovanej knižnice a mediatéky. Medzi ďalšie záujmy združenia patrí aplikácia najmodernejších technológií pri distribúcii informácií, rešerše nových prístupov k spracovávaniu informácií a tiež spolupráca s domácimi i zahraničnými kultúrnymi a vzdelávacími inštitúciami.

klik/at/13m3.sk
+421 918 648 099
www.13m3.sk

Kontaktná osoba: Mariša, m/at/13m3.sk



35 mm
Domovská pôda: Filmový klub 35_mm
Ring voľný
 
Filmový klub FTF VŠMU "35 mm" začal svoju činnosť v októbri 2006. V prvej fáze sa sústredil na prezentáciu študentských filmov FTF, pričom projekcie sprevádzali vernisáže prác mladých výtvarníkov, rôzne hudobné a tanečné vystúpenia spočiatku raz do mesiaca. Neskôr filmový klub svoju programovú ponuku výrazne spestril a rozšíril uvádzaním zahraničnej študentskej tvorby /spolupráca s medzinárodným fes-tivalom školských filmov Áčko/, podnetných dokumentov a hraných diel /fes-tivaly Jeden svet, Febiofest/, premietaním pozoruhodných európskych filmov /napr. v kooperácii s Francúzskym inštitútom, Rakúskym kultúrnym fórom, Veľvyslanectvom Španielskeho kráľovstva atď./. Súčasťou pravidelných utorkových klubových aktivít sa stali aj lektorské úvody k filmom a diskusie s tvorcami a hosťami.

http://ftf.vsmu.sk/taxonomy/term/5007



A4 – Asociácia združení pre súčasnú kultúru
Domovská pôda: A4 – nultý priestor
IMMEDIATE Workshop, Letom netom, Otvorenie Multiplace infocentra Bratislava, Multiplace infocentrum Bratislava, Hackujte hračky!!!, IMMEDIATE Night, Komunitné médiá, Between Science and Garbage, Net.music, Multiplace Connected Cameras Party, Multiples
 
Nekomerčné centrum súčasnej kultúry v centre Bratislavy, orientované na tvorbu, prezentáciu a vzdelávanie v aktuálnych prejavoch súčasného divadla, tanca, hudby, filmu, vizuálnej kultúry a umenia nových médií.
divadlo – domovská scéna súboru SkRAT, ale aj otvorená scéna pre hosťujúce divadlá.
tanec – predstavenia súčasného tanca a fyzického divadla, otvorený priestor pre nezávislých umelcov, choreografov a tanečníkov, ako aj hosťujúcich sólistov a súbory.
hudba – inovatívne hudobné predstavenia na žánrovom pomedzí medzi súčasnou vážnou hudbou, voľne improvizovanou, elektronickou a experimentálnou hudbou, avantgardným jazzom a alternatívnym rockom.
audiovizuálny klub – súčasný film a video artu, umelecký dokument, digitálne video a animácie, hudobné a experimentálne filmy a umenie nových médií.
info@a4.sk
www.a4.sk



Anymade
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Lenka Kočišová aka Akkamiau (CZ)
ANYMADE PARTY
 




Atrakt Art
Domovská pôda: A4 – nultý priestor
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Stano Beňačka
Letom netom, Hackujte hračky!!!, Between Science and Garbage, Multiples
 
Združenie ATRAKT ART vzniklo v roku 2000 s cieľom podporovať a organizovať inovatívne kultúrne a umelecké aktivity. Medzi priority združenia patrí podpora súčasnej kreativity bez žánrových obmedzení a jej prezentácia, ale aj vzdelávacie aktivity. Atrakt Art je vydavateľom časopisu 3/4 (34.sk), organizátor festivalu inovatívnej hudby NEXT (nextfestival.sk), organizátor koncertného cyklu Digitopia, multimediálnych projektov a workshopov, zakladajúci spoluorganizátor festivalu kultúry nových médií Multiplace a ďalších projektov zameraných na umenie, technológie, kreativitu a urbánne prostredie (citylab.sk). V roku 2004 sa stal jedným zo zakladajúcich členov centra súčasnej kultúry A4 – nultý priestor (a4.sk). Atrakt Art je tiež vydavateľom nahrávok súčasnej, experimentálnej (a inej zaujímavej) hudby.
redakcia@34.sk
www.34.sk



Chernobylmusick
REACTOR RBMK2008 , CHERNOBYL PARTY
 
Podpora uměleckých aktivit bez uměleckých ambicí. Jednou snad i label.
www.chernobylmusick.net



CIANT - International Centre for Art and New Technologies
Domovská pôda: Galerie Ciant
IMMEDIATE Workshop, IMMEDIATE Night, ADD soundsystem ver. 2.0
 
CIANT je nevládna nezisková organizácia založená v roku 1998. Pôsobí na medzinárodnej úrovni v kultúrnej, vzdelávacej a výzkumnej oblasti spojenej s novými technológiami.
Prevádzkuje multimediálny lab zameraný na medziodborovú spoluprácu. Produkuje a koprodukuje umelecké projekty, organizuje rezidenčné pobyty pro umelcov, venuje sa osvetovej činnosti v odbore umení a nových médií: organizujeme festivaly, tvorivé dielne a konferencie. Spolupracuje s jednotlivcami a organizáciami umeleckého, technického i vedeckého zamerania.

info/at/ciant.cz
www.ciant.cz



Dům umění města Brna
Domovská pôda: Dům pánů z Kunštátu
Nová média. Mnohost perspektiv WEBOVÉ ARCHIVY, DATABÁZE A PROJEKTY ZPROSTŘEDKOVÁNÍ UMĚNÍ , Nová média. Mnohost perspektiv NOVÁ MÉDIA VE VZDĚLÁVÁNÍ , Nová média. Mnohost perspektiv NOVÁ MÉDIA V TEORIÍCH
 
Cílem výstavního programu Domu umění je představovat důležité domácí zástupce aktuálního umění a informovat o výtvarném dění na světové scéně, především v blízkém evropském kontextu. Při tom hraje kulturně-politická orientace na tzv. východní umění a tematický důraz na fotografii a architekturu důležitou úlohu. Výstavní program také zahrnuje literární večery, koncerty, přednášky a diskuse s umělci. Ve spolupráci s Pedagogickou fakultou Masarykovy univerzity v Brně se na výstavách konají animace s žáky a studenty brněnských škol.

Dům umění města Brna prezentuje svůj program ve dvou budovách: Dům umění na Malinovského náměstí 2 a Dům pánů z Kunštátu na Dominikánské 9, v němž sídlí i Galerie 99.

www.dumb.cz



European Cultural Foundation
Stranger – workshop jednominútových filmov
 




FaVU VUT
Domovská pôda: FaVU VUT, Infocentrum MTP Brno
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Lenka Kočišová aka Akkamiau (CZ)
Filip Cenek, Gabriel Abrantes, Radoslav Zrubec Přibližuji, zvětšuji Instalace domácího kina se dvěmi diaprojektory v asynchronní smyčce a diy reproduktory Galerie Kabinet, Radnická 4, Brno Otevřeno v pracovní dny 10-18 hodin Výst, STANDBYE - VÝSTAVA ATELIÉRU VIDEO
 
Na Fakulte výtvarných umení v Brne je v súčasnej dobe akreditovaných sedem štúdijných oborov: maliarstvo, sochárstvo, grafika, grafický design, priemyslový design, konceptuálne tendencie, VMP (video multimédiá performance ), každý z nich je zastúpený dvoma ateliérmi.
Spojenie výtvarnej fakulty s fakultami technického zamerania predstavuje zatiaľ jediný prípad svojho druhu v Českej republike. Tiež s ohľadom na to bola vytvorená jej oborová skladba, vyznačujúca sa výrazným zastúpením disciplín, ktoré svojim charakterom a využívaním najnovších technologií smerujú k spojeniu umenia s technikou.
favu@ffa.vutbr.cz
www.ffa.vutbr.cz



Fiume
Filip Cenek, Gabriel Abrantes, Radoslav Zrubec Přibližuji, zvětšuji Instalace domácího kina se dvěmi diaprojektory v asynchronní smyčce a diy reproduktory Galerie Kabinet, Radnická 4, Brno Otevřeno v pracovní dny 10-18 hodin Výst, Filip Cenek & Jiří Havlíček BLACKOUT
 
Fiume. Kolektív nevýrazných postáv neprogresivnej scény. Indiáni z Vetrova i Piráti z Karibiku. "Music as an Organizational Principle." — www.fiume.cz



FreeDom
Domovská pôda: FreeDom
Choreografia HTML kódu Viera Levitt v diskusii s Ursulou Endlicher (spoluorganizátor)
 




Galéria Jána Koniarka
Domovská pôda: Galéria Jána Koniarka – Kopplova vila, Galéria Jána Koniarka - Synagóga
Out-of-portrait – fotografická výstava, XYZ: Neón, Tesne pod éterom, VideoArt Now, Dva Uzly: Medzinárodný videoprojekt
 
Galéria Jána Koniarka v Trnave je pomenovaná podľa zakladateľskej osobnosti slovenského sochárstva Jána Koniarka (30. január 1878 Voderady - 4. máj 1952 Trnava). Bola založená 1. júna 1976. Zriaďovateľ galérie je od 1. 4. 2002 Vyšší územný celok - Trnavský samosprávny kraj. Ako samostatná nezisková inštitúcia sa zameriava na prezentáciu aktuálnych tendencií umenia 20. a 21. storočia. Tvorbu slovenských i zahraničných umelcov prezentuje vo svojich dvoch výstavných priestoroch - Kopplov kaštieľ a Synagóga - Centrum súčasného umenia. V roku 2002 galéria pripravila novú stálu expozíciu sochárskej tvorby Jána Koniarka v prístavbe Kopplovho kaštieľa.
Poslaním galérie je budovanie zbierkového fondu a sprístupňovanie umeleckých diel verejnosti, ako i spracovávanie dokumentácie a riešenie vedecko-výskumných úloh. Súčasťou galérie je odborná knižnica. Galéria poskytuje lektorský program pre záujmové skupiny.
Galéria Jána Koniarka je taktiež jedna zo zakladateľských organizácií medzinárodnej siete inštitúcií zameraných na prezentáciu súčasného umenia Art Centres of Europe. Galéria je hlavným organizátorom medzinárodnej súťažnej prehliadky plagátovej tvorby Trienále plagátu Trnava.

pr/at/gjk.sk
www.gjk.sk



Galerie G99
Domovská pôda: Galerie G99
Filip Cenek & Jiří Havlíček BLACKOUT
 
Galerie G99 je od roku 2000 nezávislou součástí Domu umění města Brna a programově navazuje na práci bývalé Galerie mladých v Brně, jež se svým směřováním vždy snažila prezentovat nejaktuálnější výtvarné aktivity nejmladších tvůrců. Zaměřuje se na nejdůležitější autory spjaté s Brnem, stejně jako na zprostředkování informací o nejnovějších trendech mezinárodní mladé umělecké scény v co největší šíři jejich výrazu. Do března roku 2003 se Galerie G99 nacházela na Benešově ulici v Brně, nyní je umístěna do suterénních prostor Domu pánů z Kunštátu. Galerie se snaží od svého začátku upozorňovat na vznikající názorové progresivní proudy v současném výtvarném umění s dopadem na společenský prostor, provoz umění, či specifikaci problému center a periferií. Galerie zároveň zaměřuje své aktivity na projekty přesahující prostor galerie, na překonání tabu komunikace mezi společností a uměním. Toto směřování nastolila v Galerii mladých v roce 1996 její tehdejší kurátorka Tereza Petišková. Od roku 1997 galerie prezentovala několik desítek individuálních výstav a skupinových projektů.

http://www.dumb.cz/D_G99/g99_rozcestnik_cz.html



Goethe-Institut Bratislava
Akurátni kurátori Sabine Maria Schmidt a projekt 40jahrevideokunst.de, Net.music
 




Hucot, o.s.
UCHOKO / Pohyblivé obrazy I., UCHOKO / Pohyblivé obrazy II., UCHOKO koncert , UCHOKO koncert , UCHOKO / projekt RGB, UCHOKO koncert
 
HUCOT o.s. je občianske združenie, ktorého hlavným cieľom je poskytovanie obecne prospešných činností v oblasti kultúry. Jednak podporou nekomerčných a predovšetkým amatérskych autorov, ktorým umožňuje prezentovat svoje diela najširšej verejnosti v rámci vlastných projektov. Ďalej tiež podporou organizátorov a prevádzkovateľov nekomerčných verejných produkcií a prezentácií.
www.hucot.cz



IC Culture Train
Domovská pôda: IC Culture Train - Centrum súčasných umení, Kasárne – Kulturpark
Nové Média v Kasárňach II., Medzinárodný rezidenčný tvorivý workshop, Job Karma: Černobyľ, Niečo je červené
 
IC Culture Train je občianske združenie založené s cieľom podporovať nekomerčné kultúrne a umelecké aktivity. V roku 2006 združenie zriadilo neštátne kultúrne centrum IC Culture Train – centrum súčasných umení, ktoré podporuje mnohé druhy umeleckých vyjadrení, umeleckú tvorbu, prezentáciu projektov a diel súčasných autorov z Košíc, celého Slovenska i zahraničia.

info/at/icct.sk
www.icct.sk



Infocentrum MTP Brno
Domovská pôda: Dům pánů z Kunštátu, Kavárna Kunštátská Trojka
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Barbora Šedivá (SK/CZ)
MTP 2008 Infocentrum Brno / 26.4. - 3.5. 08, ELEKTRO JAM, REACTOR RBMK2008 , CHERNOBYL PARTY , Nová média. Mnohost perspektiv WEBOVÉ ARCHIVY, DATABÁZE A PROJEKTY ZPROSTŘEDKOVÁNÍ UMĚNÍ , Nová média. Mnohost perspektiv NOVÁ MÉDIA VE VZDĚLÁVÁNÍ , PURE DATA WORKSHOP, Nová média. Mnohost perspektiv NOVÁ MÉDIA V TEORIÍCH , Welcome to FaVU Electronic Cafe Obsessions , MLADÁ MÍZA
 
babuta/at/34.sk



Institut Intermédií
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Miloš Vojtěchovský (CZ)
Beer Barrel Polka Teremin Reunion
 
Institut Intermédií IIM je společné pracoviště tří pražských vysokých škol – Českého vysokého učení technického, Akademie múzických umění a (v průběhu doby odstoupila Vysoká škola umělecko-průmyslová). Cílem institutu je poskytovat prostor pro mezioborovou spolupráci studentů a pedagogů technických a uměleckých oborů.
http://www.iim.cz/



Itchy bit
Komunitné médiá
 
Itchybit povstal ako platforma kulturnych renegatov any, gnd a cuca na ceste za svojimi vlastnymi projektmi, po politickom rozpade Burundi. Sme stale tu a stale nieco pripravujeme, energiu na spolocnu pracu vsak stracame v sustavnom boji o prezitie a v rozkosatenosti nasich vlastnych ambicii. Ana je hypervedomy lovec snov, Gnd technologicky support s radio pozadim, Cuco social networker par excellence. Itchybit sa coraz viacej stava virtualnou platformou na ktorej sa stretavaju nase rozne aktualne/dlhodobe zaujmy.

www.itchybit.org



Jan Zálešák a Ars Publica, o.s.
Nová média. Mnohost perspektiv WEBOVÉ ARCHIVY, DATABÁZE A PROJEKTY ZPROSTŘEDKOVÁNÍ UMĚNÍ , Nová média. Mnohost perspektiv NOVÁ MÉDIA VE VZDĚLÁVÁNÍ , Nová média. Mnohost perspektiv NOVÁ MÉDIA V TEORIÍCH
 




Jürgen Rendl
Placetellers Bratislava-Vienna
 




Klub Fléda
Domovská pôda: Klub Fléda
ITCH MY HA HA HA
 
Klub Fléda /prevádzkuje Level B production s.r.o./ je svojbytné kultúrne centrum, ktoré existuje od roku 2001. Klub sa nachádza v centre mesta Brno, ČR a dnes patrí k trom najväčším a mediálne najsledovanejším klubom v ČR. Od začiatku 20. st. tu bola známa tančiareň a kabaret, neskôr tu 30 rokov fungovalo štúdio Českej televízie. V súčasnosti je to atraktívny multifunkčný klubový priestor orientovaný na prezentáciu progresívnych trendov súčasnej kultúry v medzinárodnom kontexte. Hlavným dramaturgickým zámerom je organizácia širokého spektra akcií, koncertov domácich i zahraničných interpretov, tanečných parties, projekcií filmového klubu a divadelných predstavení (
napr. úspešný festival neobvyklej hudby a filmu New New!, prezentácia kolekcie filmov produkčnej spoločnosti Anna Sanders films, divadlo Skrat, Loutkové divadlo Československo, atď).
info@fleda.cz
www.fleda.cz



Kruh kurátorů a kritiků
Domovská pôda: Galerie C2C
Personal Tarot Mobiles
 
www.c2c.cz

Cílem C2C je navázat a dále zprostředkovat co možná nejvíce kontaktů s kurátory, kritiky, umělci a institucemi doma i v zahraničí. Použít k tomu formu kulatých stolů, veřejných debat a webové komunikace. Chceme iniciovat a realizovat kulturní, výzkumné a vzdělávací projekty, včetně výstav a publikací, podporující všeobecný zájem o současné vizuální umění a odbornou diskusi o jeho vývoji.

Podnětem k založení c2c byla absence otevřené platformy pro diskusi o současném vizuálním umění a kultuře, zejména pak o problémech kritiky a kurátorství v mezinárodním kontextu. Čím více nových a rozdílných názorů zazní, tím lépe. Vítáme aktivní kurátory, kritiky či umělce-kurátory se zájmem o aktuální podoby umění a nové směry v kultuře, ale i další zájemce bez rozdílu „stavovské příslušnosti“, kteří chtějí přispět k oživení reflexe současného umění, k tematizaci jeho přesahových forem (do kontextů dnešní společnosti, ekonomie, vědy, médií a technologií) a v důsledku i k rozvoji umělecké produkce.



Lenka Dolanová a Michal Kindernay
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Lenka Dolanová (CZ), Michal Kindernay (CZ)
Welcome to FaVU Electronic Cafe Obsessions
 




Mlok
Domovská pôda: Školská28
Beer Barrel Polka Teremin Reunion, MTPS28 Interaktivní síťová instalace (www.mlok-org.net)
 
mlok-org.net



Multiplace 2008
Domovská pôda: Infocentrum MTP Brno, Infocentrum MTP Bratislava
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Dušan Barok (SK/CZ/DE) (koordinácia, programový kontakt, web), Barbora Šedivá (SK/CZ) (programová koordinácia, infocentrum Brno, network_shockworker), Magdaléna Kobzová (SK/CZ) (redakcia propagácie a publikácie, programový kontakt), Slávo Krekovič (SK) (redakcia publikácie, mediácia, dramaturgia), Zdenka Konečná (SK) (produkcia), Peter Gonda (gnd, SK) (koordinácia streamingu a servera), Barbora Kalinová (SK) (propagácia), Barbora Námerová (SK) (administrácia), Viera Levitt (SK/US) (medzinárodná propagácia, programový kontakt (USA)), Zuzana Černáková (SK) (infocentrum Bratislava)
Otvorenie Multiplace infocentra Bratislava, Multiplace infocentrum Bratislava, Hackujte hračky!!!, Komunitné médiá, Net.music, Multiplace Connected Cameras Party
 
Multiplace vznikol ako koordinovaná akcia ľudí, ktorých spájal spoločný záujem prezentovať nové formy kreativity v roku 2002. Multiplace sa venuje prezentácii projektov z oblasti interakcie technológie a kultúry, s dôrazom na umelecké projekty a aktivity, ktoré vrcholia každoročným festivalom. Program je otvorený dielňam, inštaláciám, diskusiám, koncertom, performance, výstavám, prezentáciám, projekciám a predovšetkým novým formám kreativity. Pôvodné zameranie na kultúru nových médií prechádza od roku 2002 trvalým vývojom, okrem technologického aspektu digitálnych médií v umení, sú predmetom záujmu taktiež súvisiace estetické, sociálne, kultúrne, právne, či politické otázky. Cieľom „festivalu-siete” Multiplace je vytvoriť zázemie pre podporu mediálnej tvorby, tvoriť v otvorenom a kolaboratívnom prostredí a posilniť kritické uvažovanie o živote v mediálnej kultúre. Občianske združenie Multiplace bolo založené v roku 2004.
admin/at/multiplace.org
www.multiplace.org



Nitrianska galéria
Domovská pôda: Nitrianska galéria / Bunker
Parazit (Bunker), NOVÉ MAPY
 
Nitrianska galéria bola založená 1. januára 1965 pod názvom Nitrianska galéria. Svoju činnosť zahájila v budove veľkého seminára – vtedy Oblastného nitrianskeho múzea. Ešte v tom istom roku získala priestory v budove bývalého župného domu, kde sídli dodnes. Výstavnú činnosť v župnom dome zahájila 12. decembra 1965 výstavou bývalých a súdobřch nitrianskych výtvarníkov.

Vďaka svojim výstavným, zberateľským a kultúrno-výchovným aktivitám, presahujúcim rámec mesta i okresu, bola galérii postupne priznaná v r. 1968 oblastná a od r. 1972 krajská pôsobnosť. V r. 1980 otvorila galéria v rámci svojej správy Galériu mladých – ojedinelú svojho druhu na Slovensku, ktorá poskytovala priestor mladým výtvarníkom z celej republiky. V r. 1982 bola v súvislosti so správou diel z pozostalosti akad. mal. Františka Studeného premenovaná na Galériu F. Studeného. Od roku 1990 niesla názov Nitrianska štátna galéria. V súvislosti so založením regionálnych kultúrnych centier bola galéria začlenená pod Ponitrianske kultúrne centrum a jej názov znel Ponitrianska galéria až do r. 1999, kedy sa vrátila k pôvodnému a súčasnému názvu Nitrianska galéria.

Nitrianska galéria od začiatku svojej akvizičnej činnosti budovala a rozširovala svoj zbierkový fond, ktorého základom sa stal súbor diel z bývalého Nitrianskeho krajského múzea v Bojniciach. V odbornej pôsobnosti galéria kladie dôraz na umenovednú, výstavnú a edukačnú činnosť.

www.nitrianskagaleria.sk



Poľský inštitút
Letom netom
 




PsyShip Medialab
Intercity Teleport, Otvorenie Multiplace infocentra Bratislava
 
http://psyship.com



SPACE projects | residency lab | store
Domovská pôda: Galéria SPACE
Soundbus / nomadSPACE
 
SPACE je kurátorsky vedený project space zameraný na prezentáciu súčasného inovatívneho a experimentálneho umenia. Našim hlavným poslaním je vytvárať interaktívny priestor pre komunikáciu diváka so súčasným umením, iniciovať medzinárodnú spoluprácu a výmenu, spolupodieľať sa na rozvoji lokálnej umeleckej scény a trhu s umením. Z kurátorského hľadiska je program zameraný na spochybňovanie komunikačných stratégii a schém umeleckého sveta. Od roku 1999 SPACE zrealizoval 80 výstav, 15 zahraničných prezentácií, 5 medzinárodných konferencií /2003 Activism, 2003 Festival of Festivals - New Media Nation, 2002 Public Art, 2000 VIDEOART+/, 17 prednášok a 18 performance, koncertov a iných podujatí. V roku 2002 iniciovala vznik Billboart Gallery Europe /www.billboart.org/, v roku 2006 iniciovala SPACE Residency Lab, Crazycurators Biennale, Crazycurators Award a v spolupráci s Giancarlo Politi Editore, Prague Biennale a Flash Art SK iniciovala vznik Českej a Slovenskej edície časopisu FLASH ART. Zakladateľom galérie a kurátorom projektov SPACE / Galérie Priestor je Juraj Čarný.

www.priestor.org



The Lost Horse Gallery
Domovská pôda: The Lost Horse Gallery
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Monika Fryčová, Alexander Zaklynsky
Movement Freedom Sound
 




theoneminutesJr.org
Stranger – workshop jednominútových filmov
 




Transformers Hacklab
 




Truc sphérique
Domovská pôda: Stanica Žilina-Záriečie
Rád zmyslím, Job Karma: Černobyľ, Romina Daniele: Aisthánomai, il dramma della coscienza (Dráma vedomia) Maroš Rovňák: Hyena, litánie, Tesne pod éterom, Stranger – workshop jednominútových filmov, Martin Blažíček + Ondřej Vavrečka: P-P (Pleonasmus) Martin Blažíček: Periféria, Handa Gote: Trains B4, LBDK: Honeg Ľúbozvučné konvalinky
 




Tvor, o.z.
Multiplace BB I. Juraj Hubiňák / Romina Daniele / Maroš Rovňák, Multiplace BB II. SoundBus / videoart / TABLE / Job Karma, Multiplace BB III. Videoart / Inyfilm / Ľúbozvučné konvalinky
 




UNICEF
Stranger – workshop jednominútových filmov
 




Urban Flow
Placetellers Bratislava-Vienna, Otvorenie Multiplace infocentra Bratislava, Placetellers Walk
 




Urbsounds Collective (Bratislava/Londýn)
Členovia zúcastňujúci sa MTP: Urbanfailure (SK), rbnx (SK), Misyar (SK)
Vermin
 
www.urbsounds.sk



VŠVU
Domovská pôda: Vysoká škola výtvarných umení
Nové Média v Kasárňach II.
 
www.vsvu.sk



WRO Art Center
Domovská pôda: WRO
www2snd
 
http://wrocenter.pl/



Zöld Pók
Transformers Multiplace Night
 
 
 

 
 
(cc) 2008 Multiplace - MTP 2007 - MTP 2006 - MTP 2005 - MTP 2004 - MTP 2003 - MTP 2002 - Newsletter - Wiki - Podpora - Press - Kontakt