BlogO MultiplaceNewsletterWikiPodporaPressKontaktLoginEnglish


 
 
 
10 x Multiplace!
Novomediálna narodeninová grilovačka

05. máj 2011 21h, A4 – nultý priestor, SK_Bratislava
David Strang (UK), Vincent van Uffelen (UK), Beata Zdražilová (CZ), Drakh (SK), Jan Nálepa (CZ), Tomáš Hrůza (CZ), Postman (SK), Chaosdroid (SK)
inštalácia, performance, koncert, párty
 
Prídite s nami osláviť desiaty ročník festivalu Multiplace. Uvidíte performanciu a interaktívnu inštaláciu z magnetofónových pások, ktorá bude výsledkom trojdňového workshopu RE-PAIK, experiment, kde sa budú generovať obrazy, vychádzajúce z historických diel Zdeňka Sýkoru na základe hry na bicie, živý koncert v inštalácii Jana Nálepu Partitura, a nakoniec audiovizuálnu performanciu Tomáša Hrůzu, inšpirovanú japonským umelcom Ryojim Ikedom.

20.30 – 22.30 Performancie
David Strang, Vincent van Uffelen (UK) + účastníci workshopu RE-PAIK, Beata Zdražilová (CZ) + Drakh (SK): Sykora Beat, Jan Nálepa (CZ): Partitura, Tomáš Hrůza (CZ): Datapatch ver 1.11, DJs: Postman + Chaosdroid 
 


Tomáš Hrůza - od roku 1998 sa zaoberá tvorbou lineárneho videa, zvukom, iteraktívnymi CD-Romami, inštaláciami, programovaním. "Nové médiá" začal objavovať pri štúdiu na FaVU VUT v Brne, kde od roku 1998 študoval u Keiko Sei a Petra Ronaia. Tomáš Hrůza používá software ako MAX/MSP a Pure Data, spolupracuje s divadlom a improvizačnými hudobníkmi a je autorom mnohých audioviuiálnych interaktivnych inštalácií a performancií.
http://www.v2atelier.com/ht/
 

 
 
MTP 2008MTP 2007MTP 2006MTP 2005MTP 2004MTP 2003MTP 2002NewsletterWikiPodporaPressKontakt
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Czech Republic License.