BlogO MultiplaceNewsletterWikiPodporaPressKontaktLoginEnglish


 
 
 
Guča
05. máj 2011 18h, Gallery Enter, SK_Bratislava
MCLD a.k.a. Dan Stowell (UK), Tač.ka (BIH), David Strang (UK), Vincent van Uffelen (UK), Víctor Mazón (ES/DE)
prezentácia, performance
 
Festivalové vydanie neformálnej prezentačno-diskusnej „session“, nadväzujúcej na úspešnú sériu v rámci programu A4. Plná guča nápadov a projektov z rôznych prepojených oblastí: staré aj nové médiá, umenie, technológie, aktivizmus...

MCLD alias Dan Stowell (UK, www.mcld.co.uk) prepája beatbox a livecoding (programovanie zvukov či vizuálov v reálnom čase) a vytvára naživo čosi ako generatívny dubstep. Skupina vizuálnych umelcov Tač.ka (BIH, lutacka.com), využíva komunikačné technológie na sociálnu a inštitucionálnu kritiku. David Strang a Vincent van Uffelen (UK, www.davidstrang.co.uk, vincentvanuffelen.com) sa venujú zvukovým a multimediálnym site-specific inštaláciám. Projekty Víctora Mazóna (ES/DE, www.victormazon.com) sú založené na analógovej syntéze zvuku aj obrazu, odchytávaní wifi dát či používaní biologického materiálu.


 


Tač.ka (BIH) group of visual artists, uses various communication technologies for social and institutional critique. They will contribute to this year’s theme “Remake” with their “This is not a remake / There are no Bosnian-Herzegovinian new-media art pioneers”.

http://lutacka.com/htm/index1.html
http://lutacka.com/htm/news_eng.html
 

 
 
MTP 2008MTP 2007MTP 2006MTP 2005MTP 2004MTP 2003MTP 2002NewsletterWikiPodporaPressKontakt
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Czech Republic License.