Vermin

 

 

 
26. apríl 2008 22h, Subclub, SK_Bratislava
To Live And Shave In L.A. (US), The Teknoist (UK), Sickboy (BE), Sepix (AT), Urbanfailure (SK), Misyar (SK)
Urbsounds Collective (Bratislava/Londýn)
koncert, párty
 
VERMIN sa rodí ako akcia, ktorá sa snaží vyplniť prázdny priestor na poli bratislavskej klubovej scény, kde alternatívnejšie a extrémnejšie štýly tanečnej (i netanečnej) elektronickej hudby nemajú veľké zastúpenie. ||

Na prvom VERMINe v bratislavskom SUBCLUBe vystúpia:

TO LIVE AND SHAVE IN L.A. - medzinárodné zoskupenie excentrických hudobníkov, ktoré sa štýlovo vymyká nielen v rámci VERMIN večera, ale aj celkovo v hudobnom ponímaní. Najbližšie by sa ich hudba dala označiť pojmami noise a experimental, aj keď sami sa škatulkovaniu bránia s názorom, že samotný termín "žáner" je prokonaný. Americký základ zoskupenia na európskom turné dopĺňajú maďarský perkusionista Balázs Pándi (spolupracoval aj s Venetian Snares) a belgický DJ a producent Sickboy.
Bez pochýb nás čaká vystúpenie, na ktoré len tak nezabudneme.
TLASILA vydáva na labeloch Menlo Park, Savage Land a Blossoming Noise.

THE TEKNOIST - DJ a producent z anglického Manchesteru, ktorý je známy svojimi divokými setmi aj v spolupráci s DJ Dolphinom. V súčasnosti je na európskom turné s americkými electro-grind corovými Eustachian. Je hlavou labelu Ninja Columbo records, okrem toho vydáva na labeloch Planet Mu, Death$ucker a Deathchant.

SICKBOY - Belgický producent a DJ, je jedným zo zakladajúcich členov kolektívu ktorý stojí za organizáciou legendárnych belgických parties BREAKCORE GIVES ME WOOD, na ktorých sa niekoľko krát do roka schádza viac ako 1000 Breakcorulačných nadšencov. Známy tiež kolaboratívnym projektom Servants of the Apocalyptic Goat Rave (spolu s Bong-Ra) a svojimi releasmi na Peace Off, Tigerbeat6, Mirex a Death$ucker.

SEPIX – svoj set si prichystá aj člen oficiálne už neexistujúcej viedenskej partičky Noisecamp, ktorý ku nám nezavíta po prvý krát. Bratislavskému publiku už zahral na akciách Amen a Ears Chewing Satisfunction. Uvidíme, nakoľko jeho ašpirácie na prekonanie osobného rekordu zmixovaných trackov za hodinu budú úspešné :)

Svoju trochu oleja do ohňa prilejú aj zástupcovia domácej elektronickej scény URBANFAILURE a MISYAR.




 


To Live And Shave In L.A. (US) - Medzinárodné zoskupenie excentrických hudobníkov, ktoré sa štýlovo vymyká nielen v rámci VERMIN večera, ale aj celkovo v hudobnom ponímaní. Najbližšie by sa ich hudba dala označiť pojmami noise a experimental, aj keď sami sa škatulkovaniu bránia s názorom, že samotný termín "žáner" je prokonaný. Americký základ zoskupenia na európskom turné dopĺňajú maďarský perkusionista Balázs Pándi (spolupracoval aj s Venetian Snares) a belgický DJ a producent Sickboy. Bez pochýb nás čaká vystúpenie, na ktoré len tak nezabudneme. TLASILA vydáva na labeloch Menlo Park, Savage Land a Blossoming Noise.
 
DJ a producent z anglického Manchesteru, ktorý je známy svojimi divokými setmi aj v spolupráci s DJ Dolphinom. V súčasnosti je na európskom turné s americkými electro-grind corovými Eustachian. Je hlavou labelu Ninja Columbo records, okrem toho vydáva na labeloch Planet Mu, Death$ucker a Deathchant.
 
Belgický producent a DJ, je jedným zo zakladajúcich členov kolektívu ktorý stojí za organizáciou legendárnych belgických parties BREAKCORE GIVES ME WOOD, na ktorých sa niekoľko krát do roka schádza viac ako 1000 Breakcorulačných nadšencov. Známy tiež kolaboratívnym projektom Servants of the Apocalyptic Goat Rave (spolu s Bong-Ra) a svojimi releasmi na Peace Off, Tigerbeat6, Mirex a Death$ucker.
 
Člen oficiálne už neexistujúcej viedenskej partičky Noisecamp, ktorý ku nám nezavíta po prvý krát. Bratislavskému publiku už zahral na akciách Amen a Ears Chewing Satisfunction.

 
 
 

 
 
(cc) 2008 Multiplace - MTP 2007 - MTP 2006 - MTP 2005 - MTP 2004 - MTP 2003 - MTP 2002 - Newsletter - Wiki - Podpora - Press - Kontakt