UCHOKO koncert

 

 

 
Mytokin (CZ), Catophone (CZ), Cabowitz + P.O.P. corp. (CZ), Michal Mariánek (CZ), David Možný (CZ)
Hucot, o.s.
koncert, streaming
 
http://hucot.cz/uchoko

Mytokin
Audiovizuální improvizace. "Nebráníme se eklektické selekci, kýčovitým obrazům, náboženské symboliky ani deestetické estetice kolapsivní retro i metrofrustrace v doprovodu nejenom minimalistické hudby".

Catophone
Audio video triptych. "Hrajeme na malé záchvěvy oček kočičích. A je to hudba zdánlivě nepěkná". Mischkin, Kocour, Hosino.

Cabowitz a P.O.P. corp
Audiovizuální improvizace. Oscilace mezi chaosem, jenž panoval ještě před stvořením světa a krystalickým řádem, v němž zaznívá hudba sfér… mezi čistým hlukem a možností ticha. Vizuální glitch.

Michal Mariánek a David Možný
Projekt "Modrý Nonstop“. Minimalistická DSP elektronika je obohacená o keybordové party a živé elektronické zpracování hlasu a doprovázena videoprojekcí videoartisty Davida Možného..

 


DFX (David Možný) je vizuálny umelec, ktorý sa posledné tri roky zaoberá digitálnymi obrazmi, pôsobí na Masarykovej Univerzite v Brne / Fakulta sociálnych štúdií a ako VJ pod menom dfx vystupuje v miestnych kluboch. Pracuje doma.
dfx-zavinac-videodesign.cz
 
 
 

 
 
(cc) 2008 Multiplace - MTP 2007 - MTP 2006 - MTP 2005 - MTP 2004 - MTP 2003 - MTP 2002 - Newsletter - Wiki - Podpora - Press - Kontakt