MULTIPLACE 2007 / festival sieťovej kultúry / network culture festival / 13 - 22 04 2007
O Multiplace - Newsletter - Wiki - Podpora - Press - Kontakt - MTP 2006 - MTP 2005 - MTP 2004 - MTP 2003 - MTP 2002 - English

 
 
 
 
 
 
Dobře temperované kolo
14. apríl 2007 10 - 16h, Školská28, CZ_Praha
Miloš Vojtěchovský (CZ) (koordinácia)
Mlok, Lemurie T.A.Z
dielňa
 
Na dílnu přijeďte na kole. Rychle a jednoduše si můžete upravit vlastní stroj pro hudební cyklojízdu. Potřeby: šroubovák, lepící páska.

Různé návody jak si upravit kolo na hudební instrument jsou k dispozici také na stránkách rádia www.lemurie.cz/projekty. Individuálním řešením a dalším experimentům se meze nekladou.

Výzva

1.Ve své čtvrti, městě nebo na vesnici připravte 19. dubna od 18.00 trasu, kudy pojede místní cyklojízda. Pozvěte své sousedy a známé s kolem.

2.Přivezte si s sebou rádio na baterie s CD, nebo kazetovým přehrávačem, CD přehrávač s reproduktory. Připevněte vše pevně lepící páskou na nosič kola. Zvuky pro CD nebo MP3 přehrávače lze stáhnout na stránkách rádia Lemurie, nebo je lepší je nahrát a vytvořit sami. Se souštěným orchestrem rádií se vypravte na projížďku po svém městě, nebo po vesnici.

3.Majitelé rostlin mohou vzít vyvenčit své pokojové rostliny na jarní projížďku. Zeleň umístěná na zadních nosičích kol v městském, automobilismem ovládaném prostředí navodí atmosféru mobilní zahrádky, nebo botanické zahrady, provázené hlasy domácího i exotického ptactva, nebo jiných přírodních zvuků.

Dílnu připravil tým internetového rádia Lemurie–onns (organizace pro nastolení neobvyklých situací) a Asociace MLOK. Hostí Komunikační prostor Školská.

www.skolska28.cz, www.auto-mat.cz, http://mlok-org.netNarozen 1955. Zabyva se vyzkumem moznosti neudrzitelneho rozvoje. Zalozil v roce 1992 nadaci hermit a v roce 1994 centrum pro metamedia, v soucasnosti cinitel asociace MLOK a zakladajici clen Lemurie.cz.
milos@lemurie.cz

 

 
 
(cc) 2007 Multiplace - Newsletter - Wiki - Podpora - Press - Kontakt